tisdag 27 september 2011

Die Blocket

I ett års tid har vi haft ett katastrofalt fyllt förråd med diverse skit. Det står staplat på varandra och varenda gång man skall ha fram det som man behöver så krävs det en total omorganisering av hela förrådet för att komma fram.

Så i söndags hände det - jag gick ner och tog kort på ett gäng bebissaker vi behöver göra oss av med och la in en annons på Blocket. Knep och knåp i säkert 1h innan det var klart. Men sen får jag ett mail av Blocket att annonsen inte har godkänts eftersom "du har lagt vissa varor i felaktiga kategorier". Så jag behöver alltså lägga in fyra olika annonser inom olika kategorier - det räcker inte att bara lägga alla i "Barntillbehör". Nej - jag måste lägga bilbarnstolarna i den kategorin, babysittrarna skall ligga i möbelkategorin och deras lära-gå stolar skall ligga i leksakskategorin.

Helt plötsligt kostar det mer att annonsera på Blocket än vad vi får in på hela försäljningen. Det sitter alltså någon mupp och kontrollerar allt detta men de kan fan inte sätta upp något system för stavfel och särskrivningar. Det är väldigt många "dam cycklar" och "jätte fina barn kläder" i omlopp bland annonserna.

Så nu säljer jag lite saker här istället. Kom och köp eller förbli min ovän för alltid.

1. Brio Primo bilbarnstol med isofix. Alltså det man sätter fast själva bilbarnstolen med i bilen. Vi har en frejdig turkos historia och en lugnande grön. Det är lika bra ni köper två på en gång så kan ni välja och vraka efter humör. Vi har inte krockat med dem. De kostar 800:- st eller 2 för 1500:-.

2. BabyBjörn babysitters - två stycken. En som med lite välvilja fortfarande kan kallas någorlunda mörkblå och en som är i en neutral grå/spy/beige-färg. Bra gung i - har använts senaste halvåret som hoppborg. 300:- styck

3. Beiga åkpåsar - okänt märke från Ullared. Har hållt våra barn svettiga två vintrar i rad. Lite krux med dragkedjan längst ner men är man händig så är det bara att sy i lite stärkande tråd.
80:- styck

4. Lära-gå vagn från IKEA. Blå. Två stycken. Kan eventuellt ha lite små krockskador.
70:- styck.

5. En bus-o-mobil från Walt Disney. En sån där stol de med mongoramp runt omkring som gör att de inte kan åka rakt in i väggar. Ärvd från kusinerna och har väl..eh..varit med om en del. Funkar fortfarande och är fantastisk tills barnen kommer på hur de skall klättra ur den. Pris - go crazy.


Pruttat och klart som Björn brukar skämta och säga. Tänk på att alla pengarna går till våra barns sparkonto. Även om det egentligen borde gå till deras mammas obefintliga klädbestånd.

Inga kommentarer: